Komend weekend Hengelsport- en Botenbeurs 2015 Jaarbeurs Utrecht

7467
27 okt 2015

De 14e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs, die komend weekend plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, wordt met een oppervlak van 20.000 m² en meer dan 160 standhouders groter dan ooit.

Vorig jaar trokken ruim 18.000 enthousiaste sport- en recreatievissers richting de ‘dolle visdriedaagse’ in de Jaarbeurs Utrecht voor de ‘totaalbeleving’ op de Hengelsport- en Botenbeurs. Ook dit jaar kunnen zij zich vergapen aan nieuwe flitsende carbonhengels, blinkende molens, kleurige dobbers, geurend aas en kunstaas in duizenden varianten. En niet te vergeten: een ruim aanbod aan visboten en accessoires.

Roofvismekka

Voor de Roofvisser is de hengelsportbeurs Utrecht een Roofvismekka! Westin, Spro, Pure Fishing, Rentenaar, Paddy Hengelsport, Megafish en Raven Fishing Outdoor, Ahoy Hengelsport, Pike Master Lure, River2sea, Hengelsport de Kock, het is slechts een greep uit standhouders met een groot aanbod voor de roofvisser. Voor demonstraties staat er een aantal waterbakken klaar. Diverse specialisten zullen lezingen geven.

Vele winacties op Facebook

Het liken van de Facebookpagina’s Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare is aan te raden voor wie in de prijzen wil vallen en/of kans wil maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport- en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.

Carpsquare

Dit jaar is Carpsquare alweer voor de vierde keer aanwezig op beurs. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de Hengelsport- en Botenbeurs. Het karperplein vormt een ‘beurs binnen een beurs’ en zal in 2015 ook weer een succes zijn! Carpsquare is hét trefpunt voor de karpervisser en weerspiegelt alles wat met karpervissen te maken heeft.

Groothandels, organisaties, reisbureaus en winkeliers zullen hun producten graag voorstellen. Er zal veel te zien zijn, maar ook voldoende om in te slaan voor het nieuwe seizoen. Boilies, hengels, molens, pellets, beetmelders, bivvy’s, flavours, stretchers en alle andere benodigde materialen kunnen aangekocht worden. Er zullen voldoende aanbiedingen en kortingen zijn om van te profiteren. Ook hier zullen experts en bekende vissers de nodige lezingen en demonstraties geven.

Botenbeurs

Ook in 2015 wordt de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

Visreizen

Reisbureaus, van groot tot klein, die visreizen naar alle populaire bestemmingen én uithoeken van de wereld organiseren, zijn uiteraard weer ruim vertegenwoordigd.

Maar ook de zeevisser, de witvisser en de vliegvisser zullen natuurlijk aan hun trekken komen.

Kids

Voor de kinderen is er weer de castingbaan, Stekkie Kidsroute, én elke beursdag gratis Mitchell hengels en Berlok lokvoer voor de eerste 350 bezoekers onder de 12 jaar.

Hengelsport- en Botenbeurs 2015

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
  • Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten)
  • En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten € 13,- p.p. aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.
  • www.hengelsportbeurzen.nl
  • www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.