Word lid van jouw specialistenorganisatie

4102
13 nov 2015

Bij Sportvisserij Nederland zijn drie specialistenorganisaties aangesloten. De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN), Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV) en de Snoekstudiegroep Nederland-België (SNB) zijn officiële adviesorganen en behartigen ieder de belangen van een specifieke groep sportvissers.

De SNB is een vereniging van circa 2.000 gepassioneerde snoekvissers in Nederland en België. Naast belangenbehartiging organiseert de SNB diverse activiteiten voor haar (jeugd)leden, zoals de jaarlijkse Pike Experience. Leden ontvangen bovendien vier keer per jaar het fraaie verenigingsblad Snoekerijen. Kijk op www.snoekstudiegroep.nl.De KSN

De KSN staat voor de belangen van de karpervisser: o.a. uitbreiding van nachtvis- en derde hengel-mogelijkheden (één landelijke toestemming), het uitzetten van (spiegel)karper, legaal gebruik van een vistentje en jeugdbegeleiding. Daarnaast ontvang je als lid vier keer per jaar het full-colour magazine De Karper en kun je gratis de verschillende meetings De KSN bezoeken. Meer info: www.deksn.nl.


VNV

De VNV is de landelijke, overkoepelende organisatie van vliegvissers en vliegvisclubs. Centraal staat de belangenbehartiging van de vliegvissers: bescherming van de visstand en bevorderen van de Nederlandse vliegvisserij (o.a. vliegbind- en werpcursussen). De VNV telt ongeveer 4.450 leden. Die krijgen vier keer per jaar het fraai vormgegeven magazine De Nederlandse vliegvisser, plus diverse kortingen op vertoon van hun ledenpas. Zie www.vnv.nu.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.