Zeevis-enquête: maak kans op mooie prijzen!

7965
10 nov 2015

Sportvisserij Nederland wil graag weten wie de Nederlandse zeevisser is. Hiervoor is een korte enquête gemaakt. Onder de zeevisser verstaan wij iedereen die afgelopen jaar minimaal één keer aan/op zee heeft gevist. Onder de invullers van de enquête verloten wij mooie prijzen.

De enquête bestaat uit twee gedeelten. Het eerste deel gaat over hoe, hoe vaak, waar en wanneer u vist en het tweede deel gaat over het gebruik van lood op zee.

Dus heb je in 2015 minimaal één keer op/aan zee gevist, vul dan de korte enquête in en maak kans op een van de vijf hoofdprijzen: een pakket van loodalternatieven of een van de vijf andere prijzenpakketten met o.a. fraaie posters van de zoet- en zoutwatervissen.


Een greep uit de huidige beschikbare en te winnen loodalternatieven

Het invullen duurt enkele minuten. Persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend uitsluitend voor de resultaten analyse van deze enquête gebruikt. De resultaten zullen via deze website bekend gemaakt worden.

-> Naar de enquête zeevisserij en lood!

Download het infoblad (pdf), waar u meer informatie vindt over dit onderzoek.

Hartelijk bedankt voor je medewerking!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.