Hét Visblad Online januari 2016 (video)

6554
17 dec 2015

We sluiten 2015 af met het januarinummer van Hét Visblad. Deze nieuwe editie – met volop boeiende reportages en artikelen om het visjaar waardig af te sluiten – verschijnt wegens vertraging in het distributieproces vanaf aanstaande dinsdag 22 december bij de abonnees.

Natuurlijk starten we met de nieuwe aflevering van Visblad TV. Deze keer geen specifieke visserij of specialist in de hoofdrol, maar een onderwerp dat voor iedere sportvisser interessant is: onderhoud. Hier is de winterperiode – als je wat minder aan de waterkant vertoeft – uitermate geschikt voor. Ed Stoop laat je daarom zien hoe je de levensduur van jouw materiaal verlengt met wat simpele handelingen. Check hier de video:

Winterfeederen

Uiteraard hoef je niet de hele winter binnen te blijven. Zo inspireert Jeroen Andernach je in de witvisreportage om met de feederhengel op de grote rivieren aan de slag te gaan. Op het stromende water kun je met zijn tips namelijk ook ’s winters prima je slag slaan. In de karperrubriek eveneens volop koude tips: redacteur Robert de Wilt geeft je handreikingen waarmee je niet ver verwijderd bent van een mooie, winterse vangst!

Scharren bakken

Over winterse vangsten gesproken. Daan Erberveld zoekt in deze periode graag het zoute water op voor de schar. Hij doet in het zeevisartikel zijn techniek uit de doeken en geeft je bovendien een spoedcursus schar bakken. Van deze winterse visserijen schakelen we over naar een hele andere tak van vissen. John Kagchèl laat je in de vliegvisrubriek zien dat het roofvissen met de vliegenlat hip, maar vooral erg toegankelijk is. Voor iedereen.

Meer leesplezier

Last but not least NKS-winnaar Hendry Vis. Deze snoekbaarskampioen geeft je in de roofvisreportage een masterclass verticalen vanuit de boot. En er is nog meer, natuurlijk. Ook de overige rubrieken Wist je Dat?, Vis TV Backstage, Haring of kuit, Visnieuws, MijnVISmaat, Vuurdoop, In De Markt, Wedstrijdvissen, Service Online, Service Extra én de column van Sjaak Bral ontbreken niet.

Word Abonnee

Ben jij nog geen abonnee van Hét Visblad? Voor slechts € 12,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine iedere maand. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Rest ons niets anders dan jullie alvast fijne feestdagen en een visrijk 2016 toe te wensen!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.