Ed en Marco op winde in derde missie Vis TV

6745
29 jan 2008

Voor hun derde missie van Vis TV, aanstaande zondag 3 februari om 10.00 uur op RTL-7, krijgen Ed en Marco opdracht om ieder minstens één winde te vangen. Het tweetal moet daarvoor twee verschillende vismethoden hanteren en vissen in de Lek bij Culemborg.

Bekijk hier alvast de promo van aflevering 3

Marco maakt het zichzelf extra moeilijk door op een krib te gaan zitten met een lange vaste hengel, terwijl de wind stevig van opzij blaast. Kraal heeft het zwaar, maar zit gelukkig op een subliem zitcomfort van Heledirn wat het lijden enigszins verzacht. Ed probeert op zijn beurt met de kano een afgelegen stek te bereiken en eerst met de feederhengel zijn missie te volbrengen. Uiteindelijk besluit hij met broodkorstjes en een forse broodvlok onder een vlokdobber de 'windvoorns' aan de oppervlakte te krijgen. Een van de brede ondiepe inhammen van de rivier leent zich daar uitstekend voor. En, als dat lukt, heb je ook meteen puur spektakel. Maar, of de vissen ons duo goed zijn gezind, weet je natuurlijk pas zondag. Aanstaande zaterdagmiddag kun je wel nog naar de herhaling van de tweede missie - Vang twee soorten zeevis bij IJmuiden - kijken.

Vis TV De Missie op Reis wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Ook dit jaar bestaat de serie weer uit twaalf afleveringen waarvan elf missies en één spetterende verrassingsfinale. Niet meer dan twee opdrachten mogen mislukken. Zoals bekend ging het de eerste de beste keer in de Flevopolder al fout.

Vis TV De Missie is steeds van 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7 waarna elke eerstvolgende zaterdagmiddag de herhaling volgt. Gedurende de zomermaanden wordt de serie nog eens in z'n geheel herhaald. Voor meer info klik hier.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.