Beurs Carp 2008 op 26 en 27 januari

5195
25 jan 2008

Op zaterdag 26 januari en zondag 27 januari zal in de IJsselhallen in Zwolle weer de jaarlijkse karperbeurs plaatsvinden. Vorig jaar werd voor het eerst gebruik gemaakt hebben van de nieuwe hallen in het IJsselhallen-complex, en deze 10.000 m² zullen ook dit jaar weer worden gevuld door een groot aantal standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Schotland, Spanje en Italië, die hun nieuwe producten voor 2008 showen.

Vrijwel alle topmerken zijn aanwezig en verkrijgbaar bij de aanwezige winkeliers, dus de beurs is dé plek om de benodigde karperspullen voor het komende seizoen aan te schaffen. Ook zullen de nationale en internationale karpermagazines aanwezig zijn.

Het thema van deze beurs is 'Verantwoord vissen op karper'. Dit thema zal terugkomen in een aantal stands, maar ook in de presentaties van de bekende karpervissers Arjen Uitbeijerse, Nick Helleur, Danny Fairbrass en Ed Cremer. Op beide dagen zal eveneens de DVD 'Verantwoord vissen op karper' worden vertoond.

Sportvisserij Nederland zal uiteraard weer van de partij zijn, met een stand waarin het verantwoord vissen op karper, hengelvangstregistratie en natuurlijk de VISpas centraal staan. Net als in andere jaren zal de KarperStudiegroep Nederland (KSN) weer groots aanwezig zijn, en naast een algemene infobalie zal er informatie te vinden zijn over de Spiegelkarperprojecten (de nieuwste informatie over alle lopende en in voorbereiding zijnde projecten), de Stichting BelangenBehartiging Karpervisserij (SBBK), de KSN jeugdcommissie, de KSN Regio Zwolle (met de bekende loterijactie), penvissen, boilies maken en onderlijntjes knopen. Ook worden de nieuwe boeken van Herwin Kwint & Raymond Hakkert e.a., van Alijn Danau en van Piet Vogel en Koen Koops verkocht. Veel bekende karpervissers zullen de stands bemannen en... vragen staat vrij!

Openingstijden: zaterdag 09:00 - 17:00 uur, zondag 10:00 - 16:00 uur.
Locatie: De IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle

Informatie over de aanwezige standhouders, een plattergond van de beurs, een routebeschrijving en nog veel meer is te vinden op http://www.carpweb.nl/carp2008.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.