Een rustig boottochtje op screenshots Sega Bass Fishing

4156
23 jan 2008

Even genoeg van al het schiet-, knok- en zinloos geweld in games? Ga er dan even rustig bij zitten, zet je Wii aan en duw daar vervolgens Sega Bass Fishing in. De nieuwe game van Sega is volledig gefocused op het geven van een realistische viservaring op de Wii. Wij hebben nog wat screens voor je.

Sega Bass Fishing probeert een unieke ervaring van vissen na te bootsen op je Wii. Je zult moeten varen, zoeken naar vissen en ze vervolgens ook nog eens binnenhalen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vis kan ook zodanig sterk zijn, dat de lijn breekt of jij het water in wordt getrokken. Op deze manier voel je je natuurlijk wel dé man als je een dikke snoek uit het water hengelt.

Sega Bass Fishing komt eind Februari uit in Japan, exclusief voor de Wii. Zowel de US als Europa moet nog even wachten, want daar staat nog geen precieze datum voor vast. Bron: gamersnet.nl
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.