Vissen met Katja Schuurmans en Chantal Janzen!

3501
13 dec 2007

Vrijdag 14 november (van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3) zal Katja Schuurmans in haar wekelijkse programma 'Katja vs De Rest' het duel aan gaan met Chantal Janzen... en ze gaan vissen! Oftewel: WIE IS HET BESTE VISWIJF?

Afbeelding: bnn.nl/page/katjavsderest Over het programma Katja is in de 'winning mood'. In 2005 veegde ze de vloer aan met Bridget en vorig jaar gaf ze 'De Rest' een pak slaag. Maar Katja's overwinningen smaken naar meer. Wie durven de strijd nog aan te gaan? Katja heeft weer een aantal tegenstanders gevonden. Zal ze weer zegevieren of zal ze haar eerste nederlaag moeten incasseren? Katja vs De Rest is vanaf 30 november elke vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op 3.

In de derde aflevering neemt Katja het op tegen Chantal Janzen. De battle: Wie is het beste viswijf? En ja, wat kun je allemaal niet met vis verzinnen ... Klik hier voor de website van 'Katja vs. de rest' op bnn.nl.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide