Eerste speciale controleurskleding uitgedeeld

5675
02 jul 2007

Op 27 juni jl. hadden de controleurs van rayon1 van Federatie Oost Nederland hun jaarlijkse visdag. Bij deze gelegenheid ontvingen zij van Sportvisserij Nederland een jack en een poloshirt met daarop de tekst "Controle sportvisserij".

Zo is het voor iedere sportvisser duidelijk dat hij/zij te maken heeft met een officiële controleur die de cursus "Controle Sportvisserij" heeft gevolgd.

De controleurs van rayon 1 waren de eersten die de kleding in ontvangst mochten nemen. Donderdag 5 juli kunnen de andere controleurs van Federatie Oost Nederland hun kleding in ontvangt nemen op het federatiekantoor. De controleurs van Federatie Limburg zijn uitgenodigd om op dinsdag 11 juli hun kleding op te halen op het federatiekantoor in Roermond. Op dinsdag 10 juli zijn de controleurs van Midden Nederland aan de beurt. De overige controleurs krijgen op korte termijn een uitnodiging.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.