VIS TV OP HERHALING

6080
12 jun 2007

Zondag 17 juni gaat het populaire hengelsportprogramma Vis TV De Missie op herhaling. Tot en met 2 september, of te wel twaalf weken lang, kan de kijker nogmaals of wellicht voor de eerste keer genieten van de spannende vismissies van de presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal.

Zij krijgen steeds de opdracht om bepaalde vissoorten op een bepaalde manier te vangen in zowel zoet als zout water. En, slaagt de missie, dan wacht een spetterende verassing in de laatste uitzending.

Vis TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en is steeds van 10.00 tot 10.30 te zien op RTL-7. Sportvisserij Nederland laat met het programma - dat al weer voor het elfde seizoen op de buis is - zien hoe fijn en spannend vissen is, welke vissoorten je allemaal in ons vis- en waterrijke Nederland kunt vangen en met welke vistechnieken dat allemaal lukt. In elke uitzending wordt ook informatie gegeven over zaken die nauw met de sportvisserij zijn verbonden zoals visstand- en viswaterbeheer. Nederland telt bijna twee miljoen sportvissers, waarvan circa een kwart is aangesloten bij een locale hengelsportvereniging. Als lid van zo'n club krijg je de VISpas en mag je in meer dan driekwart van al onze binnenwateren vissen. Hengelsportverenigingen huren vervolgens visrechten en zorgen voor een gezonde en gevarieerde visstand. Dit alles en nog veel meer zie je in Vis TV De Missie. Kijk hier voor meer informatie over VIS-TV en de afleveringen
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.