‘Basiscursus’ struinend snoeken VISblad TV (video)

10 dec 2021

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Bard Borger af naar West-Friesland, waar snoekspecialist Edgar Snoek – what’s in a name – hem al struinend op sleeptouw neemt langs de talloze sloten in en rond het dorpje Anna Paulowna.

Terwijl de mannen vele meters én worpen maken, legt de geboren Amsterdammer uit waarom hij al sinds zijn jeugd gepassioneerd is door de snoekvisserij en daarom ook bij de Vereniging Nederlandse Roofvissers (VNR) actief is. Tijdens het vissen strooit Edgar ondertussen met praktische tips. In het kraakheldere water tussen de huizen is het hard werken voor een aanbeet, maar dan verkassen de heren naar een troebelere en ogenschijnlijk visrijkere sloot. Zal het hier lukken om alsnog een grotere snoek voor de lens te krijgen? Check voor het antwoord snel de video hieronder.Check voor meer tips van Edgar trouwens zeker ook het artikel op pagina’s 22 t/m 25 in het decembernummer van Hét VISblad. Deze speciale regio-editie – met naast de vaste rubrieken ook acht pagina’s sportvisnieuws uit jouw eigen regio – valt deze week gratis in de bus bij iedereen die in het bezit is van de VISpas.

Lees hier welke reportages en sportvisnieuwtjes je allemaal in het decembernummer van Hét VISblad kunt verwachten. Hét VISblad is het officiële magazine van Sportvisserij Nederland.Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.


VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Van dit online sportvisprogramma zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check alle afleveringen. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.