HSV Service

Jeugdwebsite Stekkie.nl nu al een daverend succes!

6291
03 mrt 2008

De nieuwe online jeugd-community Stekkie.nl van Sportvisserij Nederland is een daverend succes gebleken. Al na een maand na de lancering is de grootste en leukste online sportvisclub voor jongeren een feit geworden.

Driftig wordt er op visfoto's gestemd om in de top 10 te kunnen komen en op het forum wordt heftig gediscussieerd over welke visgames nu 'hot' zijn en waar je gratis visgames kunt downloaden. Kortom een groeiend en bloeiend Stekkie!

Cijfers
Sinds de release van 'Hét Visblad' waarin Sportvisserij Nederland Stekkie.nl presenteerde loopt het storm op de site. Inmiddels hebben zich meer dan 750 actieve leden aangemeld! De site is bezocht door ongeveer 3000 unieke bezoekers die samen garant staan voor al bijna 113.000 paginaweergaves.

Leeftijdslimiet
Sportvisserij Nederland heeft besloten een leeftijdslimiet in te voeren van 21 jaar. Deze limiet is vanzelfsprekend niet ingevoerd om te pesten maar om de privacy van onze jonge leden zo maximaal mogelijk te kunnen beschermen. Stekkie is een sportvis-community speciaal voor jongeren, ook dit wil Sportvisserij Nederland graag zo houden.

Verbeteringen
Sportvisserij Nederland blijft bezig met optimaliseren van Stekkie. Gezien de technische complexiteit van deze site heeft het even geduurd voordat de meeste foutjes verholpen waren. Sinds februari is er een nieuwe versie live gegaan die nog beter functioneert. Nog steeds zijn er enkele zaken die nog niet helemaal optimaal werken, maar ook hier wordt hard aan gewerkt. Op de Visma 2008 zal Stekkie groots gelanceerd worden met weer een verbeterde versie!

Ga direct naar Stekkie.nl en meld je aan!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.