HSV Service

Visionair nummer 7 verschenen

8793
14 mrt 2008

Uit de vele positieve reacties op Visionair blijkt dat het vakblad van Sportvisserij Nederland zijn weg weet te vinden naar de lezers én waar maakt wat het beoogt te zijn, namelijk het platform voor kennisuitwisseling en discussie op het gebied van vis, visstand en visserij.

Half maart is alweer het zevende nummer verschenen. In dit nummer wordt ondermeer aandacht besteed aan de gevolgen van de wereldwijde overbevissing, het behoud van spiegelkarpers, de voortplanting van de aal en maatregelen om de visstand in stromende wateren te verbeteren. Natuurlijk is er ook weer ruimte voor discussie, dit keer over de mogelijke gevolgen van aalscholvers op de visstand.

Visionair wordt gratis toegestuurd naar de externe relaties van Sportvisserij Nederland en de besturen van hengelsportfederaties en –verenigingen. Losse nummers zijn te koop voor € 6,95 en een abonnement kost € 24,95

-> Open de PDF

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.