HSV Service

Bibliotheek via internet te bekijken

4882
14 jan 2008

Vanaf heden is de bibliotheek van Sportvisserij Nederland via internet te bekijken. De bibliotheek beschikt over een unieke collectie visgerelateerde literatuur, variërend van wetenschappelijke onderzoeksrapporten tot populaire boeken over de hengelsport.

Op http://bibliotheek.sportvisserijnederland.nl is een keur aan boeken, wetenschappelijke tijdschriften en overdrukken over vis, visstand en sportvisserij van Nederland te vinden. Het is mogelijk om boeken te lenen.

De regels die hiervoor gelden zijn beschreven in het uitleenbeleid op de website, maar kunnen ook worden bekeken door onderaan deze pagina op Factsheet te klikken. Ook is de bibliotheek te bezoeken, na een telefonische afspraak met bibliothecaresse Connie Kolfschoten (tel. 030-6058471). Ons bezoekersadres is Leijenseweg 115, 3721 BC Bilthoven.

Tijdens een bezoek bestaat de mogelijkheid om (delen van) boeken en rapporten te kopiëren, waarbij de kopieerkosten in rekening worden gebracht

Met het ontsluiten van de collectie wil Sportvisserij Nederland kennis en informatie beschikbaar stellen aan de achterban en andere geïnteresseerden, om zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ieders werk waar dat te maken heeft met vis en water.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.