HSV Service

Wereldkampioenschap Bootvissen 2008 in Nederland

6755
01 jan 2008

Sportvisserij Nederland is zeer vereerd dat het 44e Wereldkampioenschap Bootvissen in 2008 door de FIPS-M (de internationale zee-sportvissers federatie) is toegewezen aan Nederland.

Het 44e Wereldkampioenschap Bootvissen zal plaatsvinden van 24 tot en met 31 oktober 2008 in het Zeeuwse Colijnsplaat in Nederland. De deelnemers zullen worden ondergebracht in Hotel Goes dat op circa 20 autominuten verwijderd is van de haven van Colijnsplaat vanwaar de boten vertrekken. De samenwerking met de gemeente Noord Beveland, de provincie Zeeland, de visafslag van Colijnsplaat en Sportvisserij Nederland zal dit evenement tot een succes maken in Zeeland.

Sportvisserij Nederland gaat uit van een deelname van 18 tot 20 landen vanuit de gehele wereld. De aandacht van de regionale en (inter)nationale pers en televisie maakt natuurlijk deel uit van deze groots op te zetten en voor Nederland unieke gebeurtenis. Uniek omdat tijdens bijna alle weersomstandigheden kan worden gevist. Bij weinig wind wordt er gevist op de Noordzee, maar staat er te veel wind om op de Noordzee te vissen dan kan de organisatie gebruik maken van het unieke natuurgebied de Oosterschelde.

Hotel Goes zal het centrum zijn waar alle deelnemers worden ondergebracht. Hier wordt het ontbijt en het diner geserveerd, terwijl tijdens de trainings- en wedstrijddagen aan de deelnemers ook een lunch zal worden meegegeven. In het hotel zal 's morgens en 's avonds een hengelsportwinkel aanwezig zijn.

Informatie en resultaten van de wedstrijden zullen hier centraal op een informatiebord worden genoteerd. Daarnaast zullen de wedstrijdresultaten bij terugkomst in de haven van Colijnsplaat in de visafslag per beamer aan de deelnemers/coaches zichtbaar worden gemaakt en zo snel mogelijk op internet worden geplaatst zodat de resultaten kort na de wedstrijd over de gehele wereld bekend zijn.

Alle deelnemende teams en hun niet vissende begeleiders dienen voor 1 mei 2008 een intentieverklaring van deelname terug te zenden aan Sportvisserij Nederland te Bilthoven. Het inschrijfgeld is inclusief de accommodatie, alle maaltijden, boothuur, aas/voer etc. gedurende het Wereldkampioenschap. De organisatie van Sportvisserij Nederland ziet er naar uit u allen te kunnen verwelkomen op het 44e Wereldkampioenschap Bootvissen in Goes en Colijnsplaat.

Klik hier voor meer infor over het WK Bootvissen 2008.

Mocht u nog nadere informatie wensen over het te houden Wereldkampioenschap, dan kunt u een e-mail sturen naar wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide