HSV Service

Vis-TV 2008: Ed en Marco reizen door Nederland

4234
01 jan 2008

Zondag 20 januari 2008 start de derde serie van Vis-TV de missie. Net als in de vorige twee seizoenen krijgen Ed en Marco iedere aflevering een nieuwe opdracht.

Ook nu ligt de lat vaak weer hoog en zullen beide heren alles uit de kast moeten halen om de missies te volbrengen. Voor de Missie III wordt er daarbij heel wat afgereisd: aan het einde van iedere visopdracht krijgen de presentatoren via een draadloze internetverbinding te horen waar ze de volgende keer heen moeten. Ze reizen daarbij van Groningen tot Zeeland en van Noordholland tot Limburg en krijgen nauwelijks rust. Hierdoor kunnen ze zich nauwelijks voorbereiden op wat er te wachten staat en moeten ze regelmatig vissen op onbekend zoet én zout water.

Verder kunnen Ed en Marco in tegenstelling tot de voorgaande jaren geen gebruik maken van visgidsen. Wel staan er een auto vol met hengelsportmateriaal, een speciale viskano en een twee mountainbikes tot hun beschikking.

Aangezien de beloning voor het succesvol afronden van de missies (er mogen er in totaal weer twee mislukken) dit jaar zeer groot is, is de spanning tijdens de opnames vaak om te snijden. Kijken dus.

Bekijk HIER mer informatie over VIS TV!

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide