HSV Service

Vissen natuurlijk!

3990
01 jan 2008

U zult het regelmatig meemaken in gesprekken met beleidsmakers, gemeente instanties, lokale politici, waterschappen etc. dat deze mensen geen enkel idee hebben van de omvang en activiteiten van de sportvisserij in Nederland en wat vissen zo uniek maakt.

"Vissen natuurlijk" geeft hier een duidelijk en vooral ook beeldend antwoord op. Zaken als hoeveel vrouwen, kinderen en mannen er vissen in Nederland, de economische betekenis en vooral ook wat de georganiseerde sportvisserij allemaal doet voor de sportvisser en de visstand komen allemaal aan de orde.

Het is met een mooi woord de corporate brochure van Sportvisserij Nederland, waarin in hoofdstuk 2 ook heel duidelijk wordt gemaakt dat de hengelsportverenigingen, de regionale federaties en sportvisserij Nederland een unieke organisatie vormen. Dus deze brochure is ook uw verenigings brochure!. Vraag er direct een aantal aan bij Sportvisserij Nederland of haal hem digitaal binnen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.