HSV Service

Vissen doe je zo! De vaste hengel

7741
21 mrt 2008

Sportvisserij Nederland presenteert met het Stekkieboekje een moderne en eigentijdse opvolger voor de serie instructieboeken 'Vissen mijn sport', waarvan er destijds tienduizenden zijn gedrukt.

'Vissen doen je zo! De vaste hengel' is de eerste publicatie in de te verschijnen reeks Stekkieboekjes en wordt op de VISMA gepresenteerd.

Het Stekkieboekje is vooral praktisch. Dat is al te zien aan het handzame formaat en robuuste uiterlijk met stevige spiral band en watervaste omslag. Het boekje kan dus heel gemakkelijk in de viskoffer worden meegenomen naar de waterkant. Daar is het vervolgens gemakkelijk door te bladeren. Er is voor gekozen om voornamelijk aan de hand van tekeningen en foto's met bijschriften kort en bondig uit te leggen hoe je stapsgewijs goed leert vissen met de vaste hengel. Op elke van de 18 pagina's staat bovendien een tip van Ed om nog beter te vissen én vangen.

Het boekje zit standaard in de Stekkie vaste hengelset (vanaf mei of juni verkrijgbaar bij de betere hengelsportwinkels), en is daarom opgemaakt in de vlotte stijl van de jeugdsite Stekkie.nl. Natuurlijk is het boekje ook los verkrijgbaar. Voor slechts € 2,50 is online een exemplaar te bestellen in de winkel van Sportvisserij Nederland, maar bellen met Sportvisserij Nederland mag natuurlijk ook (030-6058400). Goed nieuws: voor hengelsportverenigingen die viscursussen voor de jeugd organiseren, wordt het boekje gratis ter beschikking gesteld.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.