HSV Service

Update Stekkie.nl

4872
21 mrt 2008

Dat het goed gaat met de nieuwe jeugdsite Stekkie.nl is geen nieuws meer. Inmiddels weten steeds meer jonge sportvissers de website te vinden, en dat maakt de site nu al tot een groot succes.

Nieuwe functies
Stekkie.nl blijft sterk in ontwikkeling. Inmiddels heeft ieder stekkie lid zijn/haar eigen URL; www.stekkie.nl/jouwnaam. Naast de zoetwatervissen Top 10 is er nu ook de Zeevissen Top 10 te vinden. Eind maart zal er op de homepage een blok met nieuwe en laatst gewijzigde profielen te vinden zijn.
Het is de bedoeling dat in deze zelfde periode de eerste online cursussen 'Vissen met de vaste hengel' en 'Visregels' te vinden zijn.

Mailing jeugdVISpashouders
Alle jeugdVISpashouders en hengelsportverenigingen hebben vorige maand een flyer ontvangen van Stekkie.nl. Dit heeft geresulteerd in een flinke toename van het aantal leden. In totaal zijn er nu bijna 2000 leden!

Stekkie plein Visma 2008
Op de Visma is het Stekkie plein te vinden. Op dit plein kunnen de jonge sportvissers een eerste tuigje, stalen onderlijn, karperrig of vlieg leren maken.
Naast het leren van nieuwe technieken kunnen de kids ook gamen met de 'Wii' of hun techniek en krachten testen met de drilmachine. Een Stekkie promotieteam bestaande uit jonge sportvissers is aanwezig op het plein om alle vragen te beantwoorden.

Aanmelden = cadeau!
De jonge Visma-bezoeker maakt ook kans op een mooi cadeau als hij/zij zich direct aanmeld als lid op Stekkie.nl. Als je kunt laten zien dat je al een Stekkie hebt aangemaakt krijg je dit zelfde cadeau!
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.