HSV Service

Spro sponsort WK Bootvissen 2008

7151
10 apr 2008

Hengelsportgroothandel SPRO wordt de officiële sponsor van het WK bootvissen 2008 en het Nederlands Bootvisteam 2008.

Dit zijn Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, en president Takayoshi Fujimoto van SPRO Europa begin maart in Bilthoven overeengekomen. Wereldkampioen Eric Goossens zal zijn wereldtitel uit 2007 dus in SPRO-outfit verdedigen.

De beslissing van SPRO om de officiële sponsor van het WK Bootvissen 2008 te worden, lag voor de hand. Het merk domineert de zoute wedstrijdwereld en het SPRO zoutwaterteam gooit steevast hoge ogen. Dit team won als korps in 2007 het NK Kustvissen aan de Afsluitdijk en bestaat uit gedreven en internationaal gelouterde strand- en bootvissers als Arjan Rijnberg, Jan Stam, Remi en Sjaak Lindhout, Toon Marijnissen, Eric Goossens en Jan Hennekam.

De laatste twee zijn bovendien ook nog eens wereldkampioen. Goossens legde vorig jaar beslag op het goud bij het WK Bootvissen in het Belgische Blankenberge en Hennekam werd overtuigend winnaar van het WK Kustvissen 2007 in Brazilië.

In de sponsorovereenkomst is opgenomen dat SPRO de organisatie zowel financieel als materieel zal ondersteunen.

Meer over het WK Bootvissen 2008

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.