HSV Service

Nationale Hengelsportdag 31 mei 2008

13152
23 mei 2008

Vroeger mocht er van 1 april tot 1 juni niet worden gevist. In deze ‘gesloten tijd’ werd door sportvissers tandenknarsend uitgezien naar de feestelijke heropening van het visseizoen.

Na de afschaffing van de gesloten tijd werd de laatste zaterdag van mei uitgeroepen als hét moment om jaarlijks het visseizoen symbolisch te openen.

Traditiegetrouw organiseren talrijke hengelsportverenigingen in Nederland op deze dag allerlei leuke activiteiten om zo veel mogelijk mensen, vooral kinderen, kennis te laten maken met de hengelsport. Voor hengelsportverenigingen is dit een goed moment om zich door middel van een open dag, een feestelijke viswedstrijd of leuke demonstraties te profileren.

Sportvisserij Nederland beschikt over promotiemateriaal dat op Nationale Hengeldag kan worden ingezet. Neem een kijkje in onze webwinkel en raadpleeg de downloadpagina, waar onder meer informatie over het organiseren van een open dag te vinden is.

Voorbeeld van promotie Nationale Hengelsportdag.
Lees hier een voorbeeld van promotie rondom de Nationale Hengelsportdag door Winterswijkse Hengelaars Vereniging De Karper.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.