HSV Service

Ledenwerfacties 2008 van start

4803
29 mei 2008

Begin april heeft Sportvisserij Nederland alle aangesloten hengelsportverenigingen een brief gestuurd met informatie over de VISpascampagne 2008.

In de brief is onder meer het aanbod gedaan om samen met Sportvisserij Nederland een ledenwerfactie in het gebied van de vereniging uit te voeren. Hiertoe kan Sportvisserij Nederland een selectie maken van sportvissers in het postcodegebied van de vereniging die op dit moment (nog) geen lid zijn van een hengelsportvereniging. Deze mensen kunnen worden aangeschreven, waarbij ze worden gewezen op de voordelen van de VISpas en het lidmaatschap van de vereniging. Uit eerdere acties in 2007 is gebleken dat dit kan resulteren in een aanzienlijke extra ledenwinst!

De ledenwerfactie is voor verenigingen in principe gratis. Bij een zeer hoge oplage of speciale wensen worden alleen externe kosten in rekening gebracht. Het enige dat de vereniging hoeft te doen is een wervende verenigingstekst aanleveren. Een voorbeeld van deze verenigingstekst kan worden aangevraagd bij Gerwin Gerlach via e-mail info@sportvisserijnederland.nl of het doorkiesnummer 030-6058430.

Tot nu toe hebben ongeveer 25 verenigingen op het aanbod van Sportvisserij Nederland gereageerd. De brieven aan de potentiële leden voor deze verenigingen worden in juni verzonden.

Heeft uw vereniging al gereageerd? Aanvragen voor de ledenwerfactie mogen het hele jaar worden ingediend. Het najaar is immers ook een goede periode om nieuwe leden voor het volgende jaar binnen te halen!

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.