HSV Service

Stekkie Vaste hengelset en Schoolvisset komen eraan

7750
29 mei 2008

Op de Visma heeft iedereen kennis kunnen maken met de prototypen van de Stekkie Vaste hengelset en de Stekkie Schoolvisset.

Deze door Sportvisserij Nederland en Ultimate ontworpen basisuitrusting voor de beginnende (wit)visser bestaat uit onder meer een vaste hengel, foedraal, landingsnet, hakensteker, vistuigje en een watervast cursusboekje. De sets zullen te koop zijn in hengelsportwinkels en zullen daarnaast worden ingezet voor vislessen op basischolen. Onder begeleiding van gediplomeerde vismeesters kunnen schoolklassen dan naar de waterkant om kinderen op een leuke en praktische manier kennis te laten maken met de hengelsport. Inmiddels hebben zich hiervoor al zo’n 600 scholen aangemeld.Gestreefd werd naar een beschikbaarheid vanaf mei, maar dit is helaas niet mogelijk gebleken als gevolg van enkele aanpassingen aan de prototypen en de aardbevingen in China (waar de sets worden gemaakt). De eerste sets worden nu op 10 juli bij Ultimate afgeleverd en zullen in de week daarna bij de winkeliers binnen komen. De Schoolvissets komen vanaf het nieuwe schooljaar (begin augustus) beschikbaar voor de vislessen.

Zodra het Stekkie vismateriaal binnen is zullen we dat via onze website en de digitale nieuwsbrief vermelden. De procedure voor het gebruik van de schoolsets wordt dan eveneens uitgelegd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.