HSV Service

Nieuw in de winkel: VISpas mapje XL

12784
18 jun 2008

Vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel: handig VISpas mapje XL. Zoals het 'normale' VISpas mapje, maar dan groter, zodat je er bijvoorbeeld ook je viswaterlijsten van de POSfederaties in kwijt kunt!

Bestel 'm meteen!

Je vispapieren hoeven vanaf nu niet meer in je vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap XL van Sportvisserij Nederland berg je alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op.

In de stevige kunstleren map die jaren meegaat is plek voor maximaal drie vispassen, de Landelijke Lijst van Viswateren, lijst met aanvullingen en je verenigingslijsten. Zo heb je alle benodigde passen en papieren netjes bij elkaar gestoken en altijd bij de hand.

Geïnteresseerde verenigingen kunnen er ook voor kiezen om hun eigen logo op de voorkant van de VISpasmap aan laten brengen. Het logo van de vereniging wordt dan in- of op de map gedrukt. Prijs hiervoor op aanvraag bij Sportvisserij Nederland, net zoals voor grotere aantallen aangepaste tarieven worden gehanteerd.

Bestel 'm meteen!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.