HSV Service

Kinderen goed voor 2 meter en 62 centimeter vis.

6568
23 jun 2008

Zuidhorn - Afgelopen Zaterdag 21 juni was er een viswedstrijd voor de jeugd in Zuidhorn. De HC Noordhorn organiseerde deze wedstrijd voor de leeftijdscategorie 8 t/m 13 jaar.

29 kinderen hadden zich aangemeld en waren in totaal goed voor 2 meter en 62 centimeter vis. De grootste vis werd gevangen door Robin v/d Pal. Hij sleepte in totaal 48 centimeter vis aan land. Stefan Nieborg was goed voor 42 centimeter. Al met al hebben 13 kinderen iets gevangen.

Iedereen die meedeed viel overigens in de prijzen want de club had voor een rijk gevulde cadeautafel gezorgd waar iedereen iets van kreeg.

De wedstrijd die anderhalf uur duurde werd gehouden aan de Bol te Zuidhorn. Toen de kinderen daar kwamen stond alles al voor ze klaar!

Voor hengels, aas en voer was gezorgd door de hoofdsponsor Hofstee Hengelsport uit Grijpskerk. Daarnaast had Albert Heijn Bijlsma Zuidhorn gezorgd voor een versnapering voor de kinderen. Op deze manier kon de jeugd op een ontspannen en leuke manier kennis maken met deze sport.

Als klap op de vuurpijl mochten ze de hengel na afloop ook nog meenemen.

Bron: blikopnieuws.nl

Meer over jeugdwerk voor verenigingen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.