HSV Service

Sportvisserijcontroles Groningen

6282
11 aug 2008

Bron Politie.nl. In Groningen hebben afgelopen weekend verschillende controles plaatsgevonden door de politie. De politie zal de komende tijd vaker controleren.

Musselkanaal: controle in de natuur

De politie heeft zondag in Musselkanaal samen met de provincie, Staatsbosbeheer en de Hengelsportfederatie controles gehouden. Er werd gecontroleerd op de visserijwet, de jachtwet en de flora- en faunawet. aan de Zuider Kanaalweg een visserijcontrole gehouden. Daarbij zijn de volgende overtredingen geconstateerd: vissen zonder toestemming (4x), ondermaatse vis niet terugzetten (1x), vissen met te veel hengels (2x), verboden katapult hebben (1x), vuur aanleggen in een natuurgebied (1x), auto plaatsen op een plek waar men alleen te voet mag komen (3x).

Enumatil: visserijcontrole

Bij een visserijcontrole in Enumatil zijn zondagavond acht vissers gecontroleerd. Vijf van deze vissers waren in overtreding. Eén visser viste met drie hengels. Vier vissers visten zonder schriftelijke toestemming.

Bron Politie.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.