HSV Service

Oproep aan verenigingen!

6884
29 aug 2008

Sportvisserij Nederland wil de achterban zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op sportvisserijgebied.

Onze internetsite is daar een goed middel voor, zeker wanneer we zeer actuele informatie willen verspreiden. Om echter alle bestuursleden en medewerkers van onze aangesloten hengelsportverenigingen snel te kunnen bereiken, is een bericht via de mail de aangewezen weg. Ook het inventariseren van meningen van onze aangesloten leden kan via de mail snel en doeltreffend plaatsvinden.

In de praktijk blijkt het sturen van een brief naar de secretaris van de vereniging niet de meest efficiënte manier om een snelle respons van de vereniging te krijgen. Vaak wordt zo’n brief op de stapel “ingekomen post” gelegd, om bij de eerste bestuursvergadering te worden besproken.

Om belangrijke informatie zo snel mogelijk bij de relevante personen van een vereniging te krijgen is een correct e-mail adressenbestand zeer wenselijk. Krijgt u maandelijks de nieuwsbrief van Sportvisserij Nederland? Dan beschikken wij over uw juiste e-mail adres. Zorg dat al uw medebestuursleden en overige vrijwilligers van uw vereniging ook hun e-mailgegevens aan ons doorgeven. Dit kan eenvoudig via onze site www.sportvisserijnederland.nl. Rechtsboven in het scherm ziet u Nieuwsbrief staan, hieronder kan iedereen zich aanmelden.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.