HSV Service

Hengelsport en Visbotenbeurs 2008 in Utrecht

12244
04 nov 2008

Drie dagen de beste stek! Vissend Nederland maakt zich weer op voor de Utrechtse Hengelsport en Visbotenbeurs.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen van 21 t/m 23 november 2008 naar de Veemarkthallen trekken voor de gezelligste hengelsportbeurs van het jaar. Liefst 120 standhouders hebben zich ingeschreven!

De beurs staat hoog aangeschreven vanwege de sfeer; het complete productaanbod op 12.000 m²; de primeurs; de vele demontraties, een relatief lage entreeprijs; het gratis parkeren en de centrale ligging.

De online kaartverkoop is inmiddels gestart, benut het voordeel van een e-ticket in de online ticketshop.

Dus kom ook naar de zevende editie!!

De 7e editie van de beurs gaat zijn reputatie opnieuw waarmaken. De variatie aan producten wordt geroemd. U vindt er hengels en molens, visboten, buitenboordmotoren, visreizen, elektronica en een randprogramma met lezingen, voorlichting en demonstraties. Voldoende voor een leuk uitstapje met het hele gezin. Tussendoor zorgt het gezellig terras met hapjes en drankjes voor een rustpunt.

Ideaal voor starters

De startende of herintredende sportvisser kan zich op de beurs in alle rust oriënteren. Fabrikanten en groothandels geven er alle informatie over het materiaal en de technieken. De basis van het vissen wordt uitgelegd door Sportvisserij Nederland en vrijwilligers van federaties en hengelsportverenigingen. Ook de verenigingen achter specialismen als karpervissen, snoekbaarsvissen of vliegvissen zijn aanwezig. Bij toonaangevende landelijke en lokale winkeliers kunt u de materialen aanschaffen om thuis het sportvissen (weer) op te pakken!

Karpervissen in elke vorm

Nederland telt ruim 250.000 karpervissers die helemaal opgaan in hun passie. Zes jaar geleden werd berekend dat de gemiddelde karpervisser per jaar 1363 euro aan zijn hobby uitgaf aan hengels, molens, voer, boilies (voerballetjes), bivvy’s (tentjes) en andere ontelbare materialen. Maar het hoeft niet per se veel geld te kosten.

De basis; met een (pen)hengel, een dobber, een handje voer en een blikje maïs langs het water struinen, geeft evenveel voldoening.

Materiaal en voerproducten zullen u op de beurs bijna tegemoet kruipen, zoveel is er voor het karpervissen verkrijgbaar. Maar ook uitleg over materiaal, de vis, de techniek en wat wel en niet mag volgens de wet!

Roofvissers krijgen kriebels

De herfst is volop zichtbaar in het land. Vroeger het sein voor de snoekvissers om erop uit te gaan, want de herfst is hot voor snoek. En nog steeds! Maar het ‘roofvissen’ heeft zich verbreed met het gericht vissen op soorten als snoekbaars, baars en roofblei. Elk met zijn eigen aanpak, techniek en materiaalkeuze.

Het beursaanbod aan flitsend carbon, blinkende molenspoelen en veelkleurig kunstaas doet menigeen likkebaarden. Met name het aanbod aan kunstaas zoals pluggen, jerkbaits, lepels, spinners en softbaits als twisters en shads biedt enorm veel variatie in zowel vorm als techniek om de prachtige rovers achterna te zitten.

Voor meer info zie Hengelsport en Visbotenbeurs

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.