HSV Service

Arjan Heijboer en korps HSV De Edelkarper Nederlandse Kampioenen Kustvissen 2008

10139
18 okt 2008

In het Zeeuwse Koudekerke werden Arjan Heijboer van HSV De Zeebaars, Scherpenisse en het korps van HSV De Edelkarper uit Bergen op Zoom gehuldigd als de nieuwe Nederlandse Kampioenen Kustvissen. Bijgaand een foto van beide kampioenen 2008.

Voor het korps van HSV De Edelkarper was het wederom een gouden medaille, aangezien zij vorig jaar ook al Nederlands Kampioen Korpsen waren en in het voorjaar het  Wereldkampioenschap Kustvissen Korpsen behaalden in het Franse Hossegor. Daarnaast viert deelnemer Jan Stam vandaag zijn verjaardag.
Op de tweede en derde plaats eindigden het korps van HSV E.G.H.V. en HSV De Eurovissers (de laatste was vorig jaar 2e).
Alle drie de korpsen hebben de mogelijkheid om aan het WK Kustvissen Korpsen 2009 (8-15 november in Kühlingsborn, Duitsland) deel te nemen.

Arjan Heijboer heeft ook de nodige internationale ervaring, aangezien hij al een aantal malen deel heeft uitgemaakt van de WK Junioren ploeg kustvissen.
Tweede werd Kees Westdorp van HSV Vlissingen, die enkele jaren terug 2 jaar achteréén Nederlands Kampioen werd, terwijl Jurgen van Rijswijk van HSV 's-Gravenzande de bronzen medaille ontving.

Door de goede vangsten (veel deelnemers hadden rond de 20 vissen) was er veel rekenwerk voor de organisatie.

Klik hier voor het verslag én de uitslag individueel en korpsen

Klik hier voor de vakuitslagen en de afvaardiging naar de topcompetitie

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.