HSV Service

Dieptekaart van uw viswater

26193
02 dec 2008

Veel hengelsportverenigingen hebben slechts een globale indruk van het bodemverloop van hun viswater. Het kan echter gunstig zijn om een goed inzicht in de waterdiepte te hebben, bijvoorbeeld in het kader van het te voeren visstandbeheer of bij de uitvoering van inrichtingsmaatregelen.

Het Belgische bedrijf LiLa Depth Maps is gespecialiseerd in het digitaal creëren van dieptekaarten van binnenwateren in België, Nederland en Frankrijk. Dit bedrijf heeft bewezen voor een redelijke prijs een gedetailleerde dieptekaart te kunnen maken, waarmee u een duidelijk beeld krijgt van het bodemverloop van uw viswater.

Het bedrijf voert opdrachten uit voor overheden, hengelsportverenigingen én particulieren. Voor sportvissers is een gedetailleerde dieptekaart een ideaal hulpmiddel bij het bepalen van goede visstekken, vandaar dat er regelmatig dieptekaarten worden gemaakt op aanvraag van roofvis- en karpervissers.

Op de dieptekaart die u van het bedrijf ontvangt, staan coördinaten. Aan de hand van deze coördinaten zijn naderhand 3D beelden (uit verschillende invalshoeken) op te vragen, die nog meer inzicht in het bodemverloop ter plaatse geven. Op de afbeelding hieronder is een voorbeeld gegeven. Links is het beeld van de gewone dieptekaart en rechts ziet u een 3D beeld van dezelfde stek.De prijs voor het maken van de dieptekaart valt mee. Voor enkele honderden euro’s kan een gedetailleerde kaart van het viswater worden gemaakt en een extra 3D-beeld van een bepaalde plek kost 20 euro.

Om een dieptekaart van uw water te laten maken kunt u contact opnemen met LiLa Depth Maps via e-mail info@liladepthmaps.com. Voor uitgebreide informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.liladepthmaps.com.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.