HSV Service

Nijkerker hengelaars krijgen eigen visboothaven

6456
30 jan 2009

Bron: Het Visblad feb. '09. De leden van Hoop op Geluk in Nijkerk hebben sinds 13 december een eigen haven, exclusief voor sportvisboten. Wethouder Bert de Graaf droeg de nieuwe haven tijdens een gure, doch vrolijke ceremonie over aan voorzitter Dirk Wever die ‘apetrots’ zei te zijn met deze geweldige aanwinst voor zijn vereniging.

De wethouder las bij deze gelegenheid het weerbericht van die dag voor: koud, nat, veel wind en zo nu en dan een zonnetje. “Dat typeert wel ongeveer de relatie met Dirk Wever”, zo lacht hij. “Maar gelukkig is alles op zijn pootjes terechtgekomen ligt er nu een prachtige haven waar iedereen trots op mag zijn.”

De haven is speciaal ingericht voor sportvissers waarbij vooral op gebruisvriendelijkheid, duurzaamheid en onderhoud is gelet. Zo zijn de steigers gemaakt van onderhoudsvrij materiaal, voorzien van een zeer robuuste antisliplaag, en kun je door een extra plateau gemakkelijk in je visboot stappen. Vooralsnog zijn er nog ligplaatsen over voor leden van Hoop op Geluk, een luxe als je kijkt naar de vaak lange wachtlijsten van reguliere jachthavens. Ben jij nog op zoek naar een fraaie ligplaats voor je visboot, kijk dan voor meer informatie op www.hoopopgeluk.nl.

Op de foto opent wethouder De Graaf de gloednieuwe visbotenhaven met het traditionele doorknippen van een lint.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.