HSV Service

Vis TV en de Auto GP

11539
03 apr 2009

Zoals alle VisTV fans inmiddels hebben gemerkt, zijn enkele uitzenddata verschoven vanwege de Formule-1 autoraces of te wel de GP die op RTL-7 nu eenmaal voorrang genieten. Afgelopen zondag 29 maart was dat het geval en voor komende zondag 5 en zondag 19 april geldt dat opnieuw.

Daarover was u allen eerder al bericht. Inmiddels heeft RTL echter laten weten dat Vis TV ook zondag 26 april moet wijken voor de GP. Uiteraard schuiven de uitzendingen van Vis TV daardoor gewoon op.

Maar, omdat er wel elke zaterdagmorgen op RTL-4 om circa 8.30 uur uitzendingen van Vis TV worden herhaald, is het belangrijk te weten om welke het dan gaat. Pak daarom je agenda en let vooral goed op!

Allereerst wordt dat komende zaterdag 4 april aflevering 2 of te wel zeevissen vanaf een golfbreker.

Op zaterdag 11 april herhaalt RTL-4 aflevering 3, snoekvissen in het Groene Hart, terwijl op zondag 12 april wel weer een reguliere uitzending op RTL-7 is. En in deze aflevering 5 vissen Ed en Marco met de pen op karper in de polders bij Hellevoetsluis.

Op zaterdag 18 april wordt dan gewoon aflevering 5 op RTL-4 herhaald, is er zondag 19 april geen Vis TV op RTL-7, maar zie je zaterdag 25 april op RTL-4 de herhaling van Vis TV 4 aan visvijver ’t Turka in Diessen.

Op 26 april is er zoals gezegd geen uitzending, maar op zaterdag 2 mei kun je op RTL-4 nogmaals naar dat penvissen bij ‘Hellevoet’ kijken.

Vanaf aflevering 6 op 3 mei gaat alles weer gewoon volgens planning op de zondagmorgen op RTL-7 en worden deze afleveringen steeds elke eerstvolgende zaterdag getoond op RTL-4.

-> Meer over Vis TV 2009

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.