HSV Service

Nieuw: Stekkie-artikelen in de winkel

7129
08 apr 2009

Sportvisserij Nederland brengt met trots Stekkie-artikelen op de markt. Deze zijn te vinden in onze webwinkel en op Stekkie.nl

Speciaal voor de vissende kids brengt Sportvisserij Nederland Stekkie-artikelen op de markt. Éen van deze artikelen betreft een Stekkie kledingset van het populaire Stekkie-label. Deze set bestaat uit een flitsende cap en een cool T-shirt voorzien van het Stekkielogo. De T-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw (maat 116 en 140) of wit/blauw (maat S, M, L, XL en XXL). Voor de kledingset met daarbij een gratis Stekkie keycord met hakensteker betaal je € 19,95. De cap (€ 4,95) en T-shirts (€ 14,95) zijn ook los te bestellen.

  

Voor een overzicht van het totale aanbod klikt u hier om naar de webwinkel te gaan. Deze artikelen zijn ook te zien op Stekkie.nl. Klik hier om naar de Stekkie Webwinkel te gaan.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.