HSV Service

Visverenigingen organiseren karperwedstrijd (Warchild)

6903
14 mei 2009

Bron: warchild.nl. De fanatieke visser Raymond Reterink kreeg in oktober vorig jaar een idee. Hij wilde met zijn website www.karperen.net een samenwerking aangaan met drie visverenigingen: HHB uit Hoorn, HSV de Dobber uit Andijk en HSV Ons Genoegen uit Enkhuizen.

Met hen wilde hij een wedstrijd organiseren om geld op te halen voor War Child. Zo gezegd zo gedaan. De visverenigingen waren erg enthousiast en ze besloten om op 9 mei een karperwedstrijd met de naam ‘ Catch for War Child’ te organiseren. Iedereen die mee wilde doen, kon zich inschrijven voor € 10,-. Het complete inschrijfgeld en alle overige donaties gingen naar War Child.

Er waren verschillende wateren waar men mee kon doen aan de wedstrijd. De inschrijvingen op het ene water liepen beter dan de inschrijvingen op het andere water, maar er waren in totaal toch 75 mensen die mee wilden doen. Op 9 mei was het zover. Het was lekker weer en de sfeer was goed. Iedereen was erg enthousiast over de actie. Visvereniging HHB uit Hoorn wist de meeste karpers te vangen. In totaal is er een bedrag van € 1400,- opgehaald!

Bron: warchild.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.