HSV Service

10.000 leden voor Stekkie.nl!

7686
24 jun 2009

De jeugdwebsite Stekkie.nl is een enorm succes. Op 16 juni 2009 omstreeks 10:00 uur waren officieel 10.000 Stekkies geregistreerd via Stekkie.nl. Het is dan ook veruit de vetste website voor vissende kids in Nederland.

Inmiddels zijn dat er al weer meer, maar we vonden het op de redactie een mooie smoes voor een lekkere taart. En niet zo maar één, maar een heuse Stekkie-taart.

Meer dan een website

Maar Stekkie is meer dan een website. Je hebt tegenwoordig al Stekkie TeeVee uitzendingen, waar Stekkies zelf allerelei handige vistips geven. En natuurlijk dikke vissen vangen. Stekkie heeft ook online visexamens waarmee je medailles kunt winnen. Ook hebben Stekkies tegenwoodig hun eigen blad: het Stekkie magazine. En zo is er ook nog een Stekkie Hyves, een Stekkie Youtube, enz. Kortom: Stekkie is overal!

Kom ook naar de Stekkie Visdagen!

Stekkie blijkt dus een enorm succes. En dat is niet gek, want je vindt er van alles over de mooiste hobby van het universum: sportvissen! Trouwens, binnenkort heb je de mogelijkheid om je collega-Stekkies ook in levende lijve te ontmoeten op de Stekkie Visdagen (13 - 15 aug). Daar zul je Ed en Marco ook tegen komen en er is echt van alles te doen voor zowel minder ervaren als echt doorgewinterde die-hards. Geef je dus meteen op voor één van de dagen!

 

Schrijf je dus snel in! Tot op de Stekkie Visdagen!

Stekkie redactie

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.