HSV Service

Vissen voor KiKa

6520
13 jul 2009

Bron: assen.nu. TYNAARLO - Harry de Jong houdt zondag 20 september in samenwerking met Hengelsportfederatie Groningen - Drenthe een grote individuele viswedstrijd (vrije hengelkeuze) aan het Noord Willemskanaal ten hoogte van Tynaarlo.

Een deel van het inschrijfgeld zal rechtstreeks worden gedoneerd aan Kika „Kinderen Kanker Vrij”. Deze viswedstrijd zal dan ook de boeken in gaan als „Vissen voor Kika”.

Er zal worden gevist in vier vakken van 32 personen. Elke vakwinnaar kan rekenen ( bij max. inschrijving ) op een K.O.C. ticket voor 2010 en de hoofdprijs die nog geheim is, maar waarbij de winnaar zijn vakantiekoffer alvast kan klaar zetten. Daarnaast is er een prijzenpot met een verdeling van circa 1:5. Er wordt gevist van 9.00 uur tot en met 14.00 uur. Tevens is er een verloting waar hengelsport gerelateerde items te winnen zijn. Inschrijven kan op www.albatroshengelsportteam.nl

Bron: assen.nu.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.