HSV Service

NIEUW: Test je kennis over visstandbeheer!

11910
17 sep 2009

Wat weet jij er nu eigenlijk helemaal van? Over de ecologie van vissen, visvriendelijk beheer van water, wat nu een goede visstand is? Kortom: over visstandbeheer. Test het hier...

In navolging op de online cursus visherkenning is vandaag namelijk de online cursus Visstandbeheer gelanceerd. De cursus is echter met name bestemd voor personen uit de sport­visserij die zich willen oriënteren op of zich al actief bezig houden met visstand­beheer.

De cursus richt zich met name op vrijwilligers van hengelsportverenigingen en vormt vanaf nu een vast onderdeel in de cursusaanpak van de (offline) Cursus Visstandbeheer, gegeven door Sportvisserij Nederland.

De online versie zal in de toekomst ook ingezet worden om de kennis van bijvoorbeeld studenten van het Clusius-college te testen en hij sluit perfect aan op het Basisboek Visstandbeheer.

Het examen bestaat uit een trainingsmodule, een proefexamen en een eindexamen. Je dient je als gebruiker eerst te registreren om het 'eindexamen' af te kunnen leggen. Hiermee kun je een heuse medaille verdienen (brons-zilver-goud) en je resultaten worden je automatisch gemaild. Je resultaten worden opgeslagen in je profiel.

-> Naar de online cursus visstandbeheer!

-> Meer cursusinformatie van Sportvisserij Nederland

-> Meer over visstandbeheer voor verenigingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.