HSV Service

Waan je langs de waterkant op Visma 2010

6793
24 sep 2009

Van 25 tot en met 28 maart 2010 vindt de grootste hengelsportbeurs van Europa voor de 42ste keer plaats in Ahoy Rotterdam.

Vooruitlopend op die komende editie van Visma, is het Visma-team te vinden op de Fair for Lure & Fly 2009 & Zeehengelsport Totaal in Stellendam. Bezoekers van deze beurs krijgen alvast een voorproefje op Visma 2010 en maken kans op spetterende Visma-prijzen.

Visma 2010 staat in het teken van hengels, (kunst)aas, boten, visreizen, workshops en heel veel koopjes. Uiteraard wordt de bezoeker ook getrakteerd op een omvangrijk beursprogramma, met als nieuwe items zes visstekken die ieder gericht zijn op een vissoort. Hier worden de bezoekers dagelijks getrakteerd op interactieve workshops gegeven door de profs.

Alle soorten vissers komen aan hun trekken tijdens Visma 2010. In samenwerking met Publishing House & Facilities oftewel Hét Hengelsporthuis van Nederland en België worden voor zowel de karpervisser, de zeevisser, de witvisser, de forelvisser, de roofvisser als de vliegvisser eigen stekken ingericht. Op deze natuurgetrouw ingerichte stekken waant de bezoeker zich langs de waterkant. Zo doet men bijvoorbeeld tussen het riet of aan het strand dagelijks de beste tips en tricks op van professionals. Alle visstekken grenzen aan een grote visvijver waarin meervallen, steuren en goudforellen zwemmen.

Op Visma 2010 valt meer te beleven dan ooit. Naast de visstekken zijn er ook veel vertrouwde items terug te vinden op de beursvloer, zoals het VismaTheater waar bekende sportvissers lezingen geven aan het publiek, de oergezellige Ierse Pub waar iedereen onder het genot van een lekker drankje kan genieten van gezellige livemuziek en de bekende castingbaan waar vliegvisdemo’s worden gegeven.

Visma is al ruim veertig jaar een begrip voor iedereen die iets met hengelsport te maken heeft en markeert voor velen de start van het nieuwe visseizoen. Een bezoek aan de beurs vormt een leuke dag uit voor iedereen: van fanatieke vissers tot recreanten, van man tot vrouw en van jong tot oud. Visma vindt plaats van 25 t/m 28 maart 2010 in Ahoy Rotterdam.
Voor meer informatie: www.visma.nl.

Voor meer informatie over de beide evenementen die komend weekend zullen plaatsvinden in de Marina van Stellendam, zie www.hengelsporthuis.com.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.