HSV Service

Roofvistips verzameld

9583
11 nov 2009

Het roofvisseizoen is in volle gang. Her en der worden mooie en dikke vissen gevangen. Sla de visbladen en websites er maar op na. Maar hoe vang je nu zelf zo'n mooi exemplaar? We hebben tips & trics verzameld voor je...

Hieronder vind je een overzicht van roofvis onderdelen op deze website, inclusief het archief met roofvisartikelen in Het Visblad Online, filmpjes, tips, foto's en meer.

Vissen doe je zo

Op www.vissendoejezo.nl legt Ed je haarfijn uit hoe je het beste met kunstaas kunt vissen vanaf de kant. Welke spullen heb je precies nodig, de beste knopen en montages, vangsttechnieken en de verschillende soorten vissen die je kunt vangen.

-> Alles over kunstaasvissen vanaf de kant

Vraag het aan Ed - Snoek vangen vanuit een boot

In de rubriek 'Vraag het aan Ed' op deze website, neemt Ed je mee tijdens een trolsessie in de Oude Gracht in Utrecht. Ook hier legt Ed je haarfijn uit hoe je het beste snoek kunt vangen, dit keer vanuit de boot.

Het Visblad - roofvis archief

De afgelopen jaren is een grote reeks artikelen verschenen over roofvissen, met tips & trics van de vips over slepen vanuit de boot, dropshotten, jerken, oppervlakte kunstaas, de kieuwgreep, dood aas vissen, en nog veel meer.

-> Naar de verzamelde roofvisartikelen uit Het Visblad Online!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.