HSV Service

Arjan Rijnberg winnaar Topcompetitie Kustvissen Senioren

6023

Arjan Rijnberg is, net zoals zijn vrouw Ilonka 14 dagen eerder bij de dames, in Restaurant De Pionier in Europoort gehuldigd als winnaar van de Topcompetitie Kustvissen voor Senioren (Heren).

Nadat hij vorig jaar genoegen moest nemen met de 2e plaats, ontving hij vandaag als beste van de topcompetitie 2009 de verzilverde schaal. Wie zich van de bijna 60 deelnemers zou klasseren in de Nationale Selectie (beste 20), was tot het laatst toe spannend.

De weersomstandigheden werkten ook enorm mee en zorgden voor een aangenaam maar al wel koud sfeertje. Door de naderende winter werd er al wel minder vis gevangen, maar iedereen heeft in elke wedstrijd vis, voornamelijk wijting en steenbolk, gevangen. Een uitgebreid verslag volgt maandag op de site!

Gezien zijn verrichtingen op de 1e Topcompetitiedag op 21 november jl. in Zeeland, was Arjan Rijnberg met zijn goede prestaties van vandaag al zeker van een goed resultaat, maar voor de overige deelnemers werd pas bij het bekendmaken van de uitslag een einde aan de onzekerheid gemaakt.

Binnenkort wordt bekend wie coach Frank van Schilt volgend jaar meeneemt naar Zuid-Afrika (7-13 november in Langebaan aan de Westkust).
De overige leden van de Nationale Selectie komen in aanmerking voor afvaardiging naar de Interland tegen België en Engeland. Deze interland zal van 2-4 juli 2010 in Engeland worden gehouden.


Deze uitslag is nog officieus (tot maandag 21 december a.s.), maar geeft een goede weerspiegeling van de visvangst door de enthousiaste deelnemers. Eventuele protesten dienen uiterlijk donderdag 17 december op het kantoor van Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen (Postbus 162, 3720 AD Bilthoven of via wedstrijden@sportvisserijnederland.nl).

Klik hier voor de totaaluitslag.

Klik hier voor het verslag van de 2e wedstrijddag.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide