HSV Service

Geurt Veenendaal overleden

6244
16 dec 2009

Na een ernstige ziekte is de voorzitter en erelid van Federatie Randmeren Geurt Veenendaal op 9 december 2009 overleden. Hij werd 77 jaar.

Sportvisserij Nederland herinnert hem als een enthousiast, gedreven, integer en deskundig bestuurder met een veelzijdige inbreng. Gedurende vele jaren was hij de bindende factor in de belangenbehartiging van de regionale hengelsport. Ook landelijk heeft hij zijn bijdrage geleverd. Geurt was een sociaal gedreven man. Bij hem stond het goed omgaan met de medemens voorop.

Om de belangenbehartiging van de leden van de federatie in de toekomst te borgen nam hij ruim een jaar geleden het initiatief om samengaan met federatie NoordWest Nederland te onderzoeken. In 2009 heeft hij bijgedragen aan het realiseren van de fusie.

Voor zijn verdiensten voor de hengelsport ontving Geurt Veenendaal in 2008 de zilveren erespeld van Sportvisserij Nederland. Voor zijn jarenlange inzet is de hengelsport hem veel dank verschuldigd.

De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide