HSV Service

12,5 jarig bestaan Karpergroep Woudrichem (video)

7423
24 dec 2009

Karpergroep Woudrichem bestaat 12,5 jaar en dat willen ze weten. Afgelopen week ontving Sportvisserij Nederland onderstaand bericht van deze hechte groep vissers.

In 1997 is het allemaal begonnen. Daar waar de Waal en Maas samenkomen. In het vestingstadje wat visserij ademt, bekend van zijn zalmvisserij. Daar was een aantal karpervissers die de handen ineen sloegen. Zij organiseerden de eerste nachtwedstrijd in de grachten van Woudrichem.

Nu 12,5 jaar verder gaan we nog steeds elk jaar samen de strijd aan voor de eindtitel (soms met 20 man!). We hebben een hecht bestuur dat alles regelt voor de wedstrijden. Elk jaar zijn er 3 nachtwedstrijden/ 1 marathon (48 uurswedstrijd) en een penwedstrijd.

Tevens wordt de gezellige eindavond georganiseerd en dit jaar hebben we zelfs een filmavond gehad. Toen hebben we met zijn allen 'It’s my life' gekeken op groot scherm, dit met toestemming van Eddy Stercx zelf!

We hebben sinds dit jaar een nieuwe website ontwikkeld voor onze eigen hengelsportvereniging, daar plaatsen we onze foto’s van onze binnen en buitenlandse avonturen en houden we de wedstrijden bij.

Al met al zijn we met zijn allen erg trots op onze hechte Karpergroep. We willen dan ook het bestuur van onze visclub zelf bedanken voor jullie medewerking.

Wij wensen iedereen een goed 2010 en mooie vangsten.

Mvg

Karpergroep Woudrichem
www.hsvhetbaarsje.nl

Namens Sportvisserij Nederland: gefeliciteerd!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide