HSV Service

Weer meer water in de VISpas

8760
25 dec 2009

Bron: Het Visblad feb. '10. Deze maand kon je in Hét Visblad (januari) en op de website al lezen dat het kanaal Gent-Terneuzen per 1 januari 2010 in de VISpas en Kleine Vispas is opgenomen. Inmiddels is er alweer nieuw viswater te melden waar je met de VISpas en Kleine VISpas mag vissen.

Per 1 januari 2010 mag je met je VISpas namelijk ook op de onderstaande wateren vissen:

  • Alle watergangen, singels en sierwateren binnen de Gemeente Gorinchem;
  • De waterpartijen in Stad van de Zon bij Heerhugowaard;
  • Een groot stuk van de Linge;
  • Bijna 10 km nieuw stuk Nederrijn;
  • Het water achter ’t Kofschip in Lelystad.

Deze nieuwe wateren – die in de VISpas konden worden ingebracht dankzij de bewuste hengelsportverenigingen - zijn zó vers van de pers dat ze niet meer in de Landelijke Lijst van Viswateren 2010-2011-2012 mee konden.

Daarom heeft Sportvisserij Nederland deze nieuwe wateren gebundeld in een speciale Aanvullingslijst. In deze Aanvullingslijst vindt je exacte omschrijvingen en de bijbehorende voorwaarden van al deze nieuwe wateren.


Met de Aanvullingslijst en je VISpas mag je nu onder meer ook in een heel nieuw stuk Nederrijn vissen

Zo vind je de aanvullingslijst

De complete aanvullingslijst van januari 2010 vindt je hier. Mocht je in een van deze kersverse wateren willen vissen, print de Aanvullingslijst januari 2010 dan uit en neem deze samen met je VISpas mee naar de waterkant.

Dit bericht lees je straks ook in Hèt Visblad feb. '10

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide