HSV Service

Cursussen voor verenigingen

4992
08 jul 2010

Sportvisserij Nederland ondersteunt vrijwilligers van hengelsportverenigingen en federaties bij hun activiteiten middels een uitgebreid cursuspakket. Het pakket bestaat uit verschillende cursussen op het gebied van jeugdbegeleiding, ledenadministratie, controle van visdocumenten, controle bij viswedstrijden en visstandbeheer.

Deze cursussen zijn GRATIS voor personen afkomstig van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging of federatie.

In de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland (www.hsvservice.nl) vindt u onder Cursussen ons cursusoverzicht van het najaar van 2010 en het voorjaar van 2011. Dit overzicht kunt u als PDF downloaden en eventueel uitprinten. Via de Verenigingsservice kunt u ook nadere informatie per cursus vinden en kunt u zich tevens direct aanmelden voor één of meer cursussen.

U kunt zich voor onze cursussen inschrijven tot uiterlijk vijf weken voor de betreffende cursusdatum. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via cursussen@sportvisserijnederland.nl en/of telefonisch met Mecheline Muts (030-6058443) of George Hampsink (tel. 030-6058448) van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.