HSV Service

Susan Stuijts en Adriaan Dronkers winnaars Topcompetitie Kust 2010

5821

Op bijgaande foto ziet u de drie winnaars van de Topcompetitie Kustvissen 2010. Nadat vorige week Arjan Rijnberg op overtuigende wijze de Topcompetitie Heren op zijn naam wist te schrijven, werden Susan Stuijts en Adriaan Dronkers gisteren onder winterse omstandigheden de winnaars van de Topcompetitie kust voor Dames én Junioren.

Het was behoorlijk koud in het Europoort gebied, toen afgelopen zaterdag de topcompetitie voor dames en junioren van start ging. Maar het stralende zonnetje en weinig wind zorgden voor een heerlijk visweertje. Vrijdag was er nog veel sneeuw gevallen, maar omdat de hoofdwegen goed berijdbaar waren, had de organisatie van Sportvisserij Nederland een terecht besluit genomen om de wedstrijd door te laten gaan.

Klik hier voor het volledige verslag.

- Uitslag Junioren
- Uitslag Dames

Bovengenoemde uitslagen zijn nog officieus en worden i.v.m. de kerstperiode pas officieel op dinsdag 4 januari. Eventuele protesten dienen uiterlijk donderdag 23 december op het  kantoor van Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen.
De deelnemers ontvangen in principe dinsdag de uitslag thuis.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide