HSV Service

Zeesportvissers: laat je horen! (video)

7660
23 dec 2010

Sportvisserij Zuidwest Nederland wil via een online enquête graag van jou horen waar bedreigingen en kansen liggen voor de zeesportvisserij in de Zuidwestelijke Delta. Met jouw informatie zullen gerichte activiteiten worden ondernomen om de sportvisserij in de zoute wateren te verbeteren.

De Zuidwestelijke Delta staat bekend als belangrijke strand- en zeevislocatie. Toch zijn er diverse bedreigingen voor de sportvisserij in het gebied, zoals het afsluiten van visstekken vanwege bouwactiviteiten in de Europoort en Maasvlakte 2, of het uitbreiden en sluiten van natuurgebieden.

Check hieronder wat Ed Stoop erover te zeggen heeft:

Tegelijkertijd liggen er kansen om de zeevisserij op verschillende locaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van parkeerplaatsen op loopafstand van het viswater of de realisatie van een trailerhelling op de Maasvlakte 2. Wij willen de zeevissers ook van goede informatie voorzien over visstekken en pierenspitvakken, charterschepen en winkels met hengelsport en de mogelijkheden van (zeevis)verenigingen.

Klik hier om direct naar de enquête zeesportvisserij te gaan.

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.