HSV Service

Weer visstroper op Gooimeer betrapt

7920
17 jan 2011

(Bron: Sportvisserij NoordWest Nederland) Boa’s en controleurs van Sportvisserij NoordWest Nederland hebben weer een sportvisser betrapt op het meenemen van teveel snoekbaars. De visser werd op heterdaad betrapt in de haven van Naarden toen hij de vis wilde veiligstellen.

Na de verrassingscontrole bij het Gooimeer eind vorig jaar, waarbij 2 vissers werden betrapt op het meenemen van 23 snoekbaarzen, is aangekondigd dat meer controles zouden volgen. Ondanks de regen waren de controleurs van de federatie op vrijdag 14 januari toch op pad om sportvissers en beroepsvissers te controleren.

Tijdens de observatie werd gezien dat op de 3 boten regelmatig snoekbaars werd gevangen. Toen aan het begin van de middag een boot met flinke snelheid naar de haven van Naarden voer was het tijd voor actie. De toegesnelde controleurs waren precies op tijd om te zien dat de visser een grote plastic zak uit de boot tilde en wilde verstoppen. Kennelijk met de bedoeling om die later op te halen.

In de boot werden drie verstopplaatsen gevonden die inmiddels leeg waren.

-> Lees het hele bericht op de site van Sportvisserij NoordWest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide