HSV Service

Informatieavonden visstandbeheer

7281
16 feb 2011

De laatste jaren is er veel gebeurd in en rond onze viswateren. Vanuit de Europese Unie worden eisen gesteld aan de waterkwaliteit, waaronder de kwaliteit van de visstand. Waterschappen richten zich dus ook steeds meer op (het beheer van) de vis(stand) en er wordt samengewerkt met de sport- en beroepsvisserij in visstandbeheercommissies.

Veel viswateren worden helder, de productie van visvoedsel neemt af en er groeien steeds meer waterplanten. Als gevolg hiervan neemt de visstand af en verandert van samenstelling. Verder worden sommige wateren geregeld door grote groepen aalscholvers "bezocht".

Tijdens de informatieavonden willen wij met u van gedachten wisselen over deze ontwikkelingen. Mocht u specifieke vragen of problemen behandeld willen zien, dan kunt u dat op het bijgevoegde antwoordformulier (ook op internet) invullen. De meest gestelde vragen zullen wij op de informatieavonden aan bod laten komen.

Er zullen presentaties worden gegeven door medewerkers van Sportvisserij Nederland en van de federatie. Alle hengelsportverenigingen ontvangen een uitnodiging alsmede (oud)cursisten visstandbeheer en sportvisserijleden van visstandbeheercommissies.

Alle avonden starten met een ontvangst om 19:30 uur.

Klik hier voor meer informatie over data, locaties en inschrijven.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.