HSV Service

Start uitrol HSV websites!

5394
05 apr 2011

Het is zover. Verenigingen kunnen vanaf vandaag aan de slag met een gratis professionele website.

Mijnhengelsportvereniging.nl wordt vandaag uitgerold. De eerste 20 verenigingen ontvangen vandaag al bericht en een instructie.

Nadat de eerste testverenigingen zijn gestart met het inrichten van een nieuwe website, inmiddels staan de eerste sites alweer even live, is het de beurt aan de verenigingen die zich de afgelopen maanden hebben voorgeregistreerd.

Elke voorgeregistreerde vereniging krijgt persoonlijk bericht

Elke vereniging die zich in het verleden heeft voorgeregistreerd, krijgt de komende weken een persoonlijk bericht via het opgegeven e-mail adres met informatie en instructie. Het uitrolprogramma verloopt fasegewijs en ziet er als volgt uit:

 • 4 april – de eerste voorgeregistreerde verenigingen ontvangen een mail en instructie om aan de slag te gaan
 • Uiterlijk 14 april – de volgende 50 verenigingen, geselecteerd op datum van inschrijving en met minimaal 1.000 leden, ontvangen de startmail met instructies.
 • Uiterlijk 21 april – de rest van alle voorgeregistreerde verenigingen (ruim 100) ontvangen de startmail met instructies.
 • Uiterlijk 9 mei – de service wordt ‘open gezet’, zodat verenigingen die zich niet hebben voorgeregistreerd, ook direct kunnen starten met een nieuwe website.
Hulp nodig?

We zijn realistisch genoeg om aan te nemen dat verenigingen nog een aantal schoonheidsfouten in de service tegen zullen komen. Sportvisserij Nederland werkt aan het optimaliseren van Mijnhengelsportvereniging.nl. Daarnaast zal via verschillende kanalen hulp aangeboden worden, waar je als vereniging terecht kunt:

 • Er is en wordt een aantal instructies voor de verschillende modules geschreven. Deze zijn hier te vinden en worden de komende weken nog uitgebreid.
 • Kijk onder Veel Gestelde Vragen als je snel antwoord wilt op je vraag.
 • Een aantal verenigingen en ook alle federaties werken al met het systeem achter Mijnhengelsportvereniging.nl. Kijk hier voor de verenigingen en voel je niet bezwaard om contact met ze op te nemen!
 • Problemen of foutmeldingen bij het inrichten/ vullen van de nieuwe website? Neem dan contact op via het helpdesk formulier.
 • Later dit jaar zal online een handleiding van het beheer beschikbaar komen. Daarnaast zal worden geïnventariseerd of er behoefte is aan een aantal instructiemiddagen in de regio.
Binnenkort beschikbaar

De meeste functionaliteiten, zoals hier beschreven, zijn vanaf het begin beschikbaar. De volgende functionaliteiten zullen op korte termijn volgen:

 • Handleiding van het beheer;
 • Online VISpas Bestelmodule;
 • Nieuwsbriefmodule;
 • Uitbreiding van het aantal standaard templates (layout van de website);
 • Uitbreiding formulierenmodule op onderwerp (zodat er in het contactformulier rubrieken met verschillende e-mail adressen kunnen worden beheerd);
 • Het automatisch inlezen van verenigingsnieuws op de federatieve websites;
 • Het automatisch uitwisselen/ doorpubliceren van wedstrijden, agenda en vacatures tussen verenigingen en federaties.
Advies: start nu alvast met inhoud!

Een nieuwe site zorgt vaak voor nieuwe inzichten. Ook al heeft je vereniging al een website: het is verstandig om nu alvast na te denken over de indeling van de nieuwe site (welke informatie moet waar precies komen, wat is de indeling van onze nieuwe website e.d.).

Start daarom direct met het verzamelen van teksten en beelden en denk alvast na over de structuur van de nieuwe site. Vergeet niet om e.e.a. eventueel met betrokkenen binnen de vereniging af te stemmen. Deze voorbereidingen maken het vullen van de nieuwe site straks eenvoudiger, zodat livegang sneller kan.

Jouw vereniging ontvangt de komende weken dus automatisch een e-mail met instructie om te starten. Nog niet voorgeregistreerd? Klik hier!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide