HSV Service

Eerste Noord-Hollandse Karperdag

5365
14 jun 2011

Hengelsportvereniging Kennemerland organiseert op 10 juli de eerste Noord-Hollandse Karperdag. Rondom Sporthal de Walvis in Beverwijk staat tussen 10.00 en 16.00 uur een gevarieerd programma op de rol met diverse activiteiten die in het teken staan van de hedendaagse karpervisserij.

Diverse landelijk bekende karpervissers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, advies te geven en clinics te verzorgen. Rondom de grote vijver naast de sporthal worden demonstraties gegeven met voerboten, onthaakmatten en het zelf knopen van onderlijnen. Ook heeft een groot aantal sponsors gezorgd voor een prachtige prijzentafel voor de loterij waarmee je kans maakt op prachtige prijzen.

De dril-simulator van Sportvisserij Nederland is eveneens aanwezig en voor kinderen zijn er diverse activiteiten georganiseerd. De locatie is uitstekend bereikbaar, er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig en de entree kost je bovendien ook geen cent. Kijk voor meer info op www.hsvkennemerland.nl

Bron: Hèt Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide